Go Back  Saab Forums - Saab Enthusiast Forum > Saab Model Line Up > Saab 9-3
Immobilizer Failure, but car starts fine... >

Immobilizer Failure, but car starts fine...

Immobilizer Failure, but car starts fine...

 
Old 01-21-2011, 09:22 AM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Default Immobilizer Failure, but car starts fine...

I am looking at a 2003 9-3 Linear with 93K for my girlfriend and it has a strange issue. When you put the key in and turn it to accesories, the SID says "Immobilizer Failure". Turn it to start and car starts right up and message goes away. Now this is really weird. Plug in a seat belt and message comes back, but car continues to run fine. Any ideas?

Disclaimer: I'm an experienced weekend wrencher with a specialty in VW diesels (there are 7 of them in the family), but am VERY new to SAABs.

Thanks in Advance.
cjharris02892 is offline  
Old 01-25-2011, 08:16 PM
  #2  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Default

Fixed, resync key fixed problem
cjharris02892 is offline  
Old 02-21-2011, 02:19 PM
  #3  
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Default

how did you resink the key as i have the same problem
bigstewart is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Canada_Saab
Saab 9-3
0
11-06-2016 09:36 AM
Gabber
Saab 9-3
0
10-05-2011 10:53 AM
carldamien
General Auto Related Help Area
0
11-01-2009 10:12 PM
ulinda7
General Auto Related Help Area
2
01-31-2009 07:58 AM
Kramer1
Saab 9-3
1
10-25-2007 09:47 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Immobilizer Failure, but car starts fine...


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.