Speed Compensated Volume

 
Old 06-02-2008, 11:49 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 16
Default Speed Compensated Volume

I wanted to set up the Speed Compensated Volume, following the manual directions to hold the BAND button while turning on the stereo. When I did this, my radio started cycling through each speaker, first the tweeters in one cycle then the bass. This continues until I shut the stereo off.

I never saw any options on the SID.

Any suggestions on what I'm doing wrong? I'm really confused.

(It's an '02 9-3 SE)

Thanks
staffmonkey is offline  
Old 06-04-2008, 06:08 PM
  #2  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 16
Default RE: Speed Compensated Volume

Problem solved.&nbsp\\; I discovered a discrepancy in the manual and an easter egg of sorts.&nbsp\\; The directions say to push the power and "Band" buttons at the same time.&nbsp\\; In the American version, the "Band" button should actually be "WB".&nbsp\\; If you hit the "Band" button (as it's labelled on the radio), you'll engage a test function that runs through each component of the speakers (tweeter, woofer, etc).&nbsp\\; Useful if you ever suspect a bad speaker.
staffmonkey is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Canada_Saab
Saab 9-3
0
11-06-2016 09:36 AM
Susanna Conway
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
0
10-23-2016 03:46 PM
Juan Vite
New Member Area
0
10-15-2016 08:54 PM
Saabertooth
New Member Area
0
05-08-2014 07:04 PM
glfpimp
General Auto Related Help Area
1
08-29-2005 03:10 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Speed Compensated Volume


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.